torsdag den 28. august 2014

boligindretning

boligindretning

" Opvækst oversøiske i Japan spillede en signiicant rolle i inluencing Min karriere. Det var en opvækst i strømproduktionen kulturer, der gjorde mig opmærksom på, at alt i dine omgivelser former hvem du er. TOP Corporate: dit kontor lobby, Krause IV dit kontor bygning. Susan Higbee, Gruppe Mackenzie, Portland, Oregon. Foto: RAND Y SHELTON ABO-VE Corporate: dit kontor lobby, Waggener Edstrom dit kontor. Susan Higbee, Gruppe Mackenzie, Portland, Oregon.

boligindretning

Foto: RAND Y SHELTON Valg af et uddannelsesprogram Valg af et uddannelsesprogram, der er rigtig for dig, er en meget individuel proces. En af de vigtigste faktorer i denne beslutning er dit mål i faget. For eksempel, hvis dit mål er at arbejde i en stor kommerciel indretning og arkitektur firm, skal du gennemføre en fire- eller five-år Studentereksamen program. Hvis du hellere vil arbejde i en mindre firm eller allerede har en bachelorgrad i et andet område, boligindretning, en to-årig community college program kan give mange gode jobmuligheder, der opfylder dit mål.

boligindretning

boligindretning
boligindretning
En faktor i valget af et undervisningsprogram om det opfylder de behov, du har brug for at kvalificere sig til det nationale råd for indretning Qualification (NCIDQ) undersøgelse. Stater og provinser, licens indretningsarkitekter kræver NCIDQ undersøgelse for da. Hvis det program, du overvejer ikke opfylder de minimale uddannelsesmæssige krav, boligindretning, der er fastsat af den stat eller provins og NCIDQ, vil du ikke få lov til at tage eksamen. Dette kan begrænse din rolle i det indvendige design erhverv selv hvis din kompetence ikke har indretning Lovgivning på dette tidspunkt. Flere stater er regulering af indretning, og NCIDQ undersøgelse vil højst sandsynligt være den primære licensmodeller værktøj i disse stater. Yderligere oplysninger om NCIDQ undersøgelse i dette kapitel.
boligindretning
En anden faktor i valg af din uddannelsesmæssige forberedelse er det sundhedsvidenskabelige fakultet. Baggrund og erfaring med disse undervisning af klasser er vigtigt. En stærk fakultet medlemmer har praksis baggrunde er afgørende. I fire- og five-år skoler, én eller flere af seminariet kan vendes til forskning i stedet for praksis. Disse lærere give værdifuld vejledning i foredrag kurser såsom design teori og historie af møbler. Både læger og forskning- orienteret fakultet er vigtigt at programmet. Nogle fakultetet arbejdet på institutionen fuld tid, at instruktion, akademiske og karriere rådgivning og forvaltning af programmet. Skolerne ofte anvender deltidsansatte fakultetet arbejder fuldtids som professionelle indretningsarkitekter og lære en eller to klasser. En lærer fra begge former for fakultetet. Fuld tid fakultet er mere almindelig i fire- og five- års programmer, og deltidsansatte lærere er almindeligt brugt i fællesskabets universiteter. boligindretning, Jo, fire- eller five-år programmer også har nogle deltidsansatte lærere til fill visse pædagogiske pladser, ligesom community college indretning programmer kan have en eller flere fuldtidsansatte fakultetet. Baggrunden, design, undervisning og planlægning af seminariet kan være vigtige overvejelser for dig, når du vælger et program.

boligindretning

Hvorvidt programmet er godkendt af Rådet for indretning akkreditering (CIDA, tidligere FIDER) er en anden vigtig faktor for at overveje, når du vælger en indretning program. Akkreditering fra CIDA betyder, at læseplanen, boligindretning, juridisk fakultet, faciliteter, og støtte til skolens administration opfylder standarder, der er accepteret af erhvervet. Nogle medlemsstater kræver, at interiør designere, som praksis i staten har gradueret fra CIDA-godkendte program.
boligindretning
Det bør yderligere overvejes placering af skolen. Kollegiet ligger i et stort byområde har en fordel ved at give de studerende mulighed for at besøge lokale museer, design firms, og Projekternes placering indenfor rækkevidde af skolen. Det er sandsynligvis en større skole med en større gruppe studerende i programmet. Det kan være positivt for denne store gruppe af ligesindede giver de studerende bedre mulighed for at møde nye mennesker. Det kan også være en ulempe, boligindretning, at de sorterer som konkurrence til at træde ind i klasserne kan være større.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar