onsdag den 27. august 2014

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter
Arkitekter


Hvad er dine primære ansvarsområder og opgaver i din position?
> I-projektet styre design og dokumentation af de fleste projekter i stemmen. jeg gennemgå
alle detaljer, der er udviklet i stemmen for bygbarhed og forståelse.
Sundhed: Balboa Naval Medical Center, Pediatric Intensive Care Unit. Linda Isley Iida, Ung + Co, Inc., San Diego, Californien. Arkitekt: Ravatt Albrecht.
FOTO: C AMPOS PHOTOGRAPHY
  ØVERST TIL VENSTRE Sundhed: Scripps Mercy Medical Group-Mission Valley-venteværelse.
Linda Isley, Iida, Young
+ Co, Inc., San Diego, Californien. Arkitekt: Rodriguez Park Arkitekter.
FOTO: C AMPOS PHOTOGRAPHY
VENSTRE Sundhed: Scripps Mercy Medical Group-Mission Valley-sygeplejersker station. Linda Isley Iida, Ung + Co, Inc., San Diego, Californien. Arkitekt: Rodriguez Park Arkitekter.
FOTO: C AMPOS PHOTOGRAPHY
Hvad er det mest tilfredsstillende del af dit job?
> Han mest tilfredsstillende er at se en idé blive bygget.
Hvad er den mindst tilfredsstillende del af dit job?
> Han mindst tilfredsstillende bliver beskrevet som en "dekoratør" og ikke blive forstået for hvad viden du bringer til design team. Arkitekter, Især når vi er henvist til at være kun "Inish applikatorer."
  Hvem eller hvad erfaring har været en stor indflydelse i din karriere?
> Jeg har altid draget til en OICE der har benyttet mine evner til at udvikle stigninger og
designdetaljer. han mere erfaring, jo bedre blev jeg. Jeg har brugt min IRST ive år ud af skolen i en arkitekts OICE laver dokumentation og præsentation arbejde.
Hvad har været din største udfordring som en Arkitekter?
> At overvinde stereotyper.
bæredygtigt design
Se nyheder, du har uden tvivl blevet opmærksomme på, hvordan vores miljø er under belejring fra udtømning af ressourcer og klimaforandringer, der ændrer jorden og vores liv. Vidste du, at 40 procent af, hvad der går til jord fi LLS er byggeaffald? Ifølge den amerikanske Green Building Council (USGBC), forbruge bygninger mellem 30 og 40 procent af al energi n.5 udtømning af ressourcer påvirker også det byggede miljø og arbejdet mange i indretning og arkitektur. Bæredygtigt design af både bolig-og erhvervsejendomme interiør vil fortsætte med at spille en meget vigtig rolle i indretningen erhverv i det 21. århundrede.

Arkitekter
Arkitekter
De designs, byggemetoder, materialer og produkter nærmere angivne til bygninger og interiører alle har en indvirkning på miljøet, samt brugerne af bygninger. Ressourcer er opbrugt og jord fi LLS bliver fyldt med materialer, der kan aldrig nedbrydes. Indeklimaet kan
være skadeligt for mennesker med allergi. At finde måder at designe interiør miljøer og bygninger i almindelighed er i stigende grad fokus på bæredygtigt design.
Men hvad der er bæredygtigt design? "Bæredygtigt design søger at opfylde nutidens

Arkitekter

Arkitekter

behov
uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov." 6 Begreber i bæredygtigt design i arkitektur og indretning er opstået siden 1970'erne dog, selvfølgelig, går tilbage bekymring for miljøet mange år endnu. Bæredygtigt design er undertiden opfattes som grønt
design. Bæredygtig og grønt design søger at skabe ikke blot design, der udnytter materialer klogt, men også fremstiller og byggeprocesser, der resulterer i så lidt skade på miljøet og brugeren som muligt, mens opfylde behovene af bygningens ejere og brugere.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar